Endelig fredda’ – med sol og blå himmel :o)Det er første fredag i juli. Første morra vi har blå himmel og sol denne uka og første jobbekveld for meg på lenge. Dessuten får jeg besøk i helga. Enda det passa veldig dårlig i og med at jeg skal jobbe i kveld og søndag kveld. Noen ville bare ikke høre på det øret, for de hadde sett på værmeldinga at det var meldt sol og varme i helga og da er det jo fint å være her ute på hytta .. Spesielt når to av oss har bursdag, og sånt må jo feires! Mente de. Jeg er ikke helt der, hadde tenkt å ta det lengre uti måneden. Ei helg som er helt fri for jobbing. Midt imellom drømmemannen og meg. Han blir nemlig også et år eldre denne måneden, selv om jeg fortsatt leder med to år.

Jeg får besøk av mine to beste venninner. Kjipt for drømmemannen, for begge to er single og har vært det alt for lenge nå. Fatter ikke at det kan være så vanskelig å finne seg en type som er noe å ha! Men alt som er interessant er visst opptatt. Så da så! Og det er liksom ikke snakk om å ikke ville her .. innsatsen er det vel heller ikke noe å si på ..

I går gjorde jeg noe jeg ikke kan. Jeg har lagt opp gardinene i stua her. De har hengt og slengt langt nede på golvet i et år nå. Men jeg så liksom på det der som en uoverkommelig jobb. Nesten umulig egentlig. Enda ho ene venninna ville ha sydd dem opp i fjor da de var nye. Men jeg har litt problemer med å ta imot hjelp. Både til det ene og det andre. Vil helst fikse alt selv. Også ting jeg egentlig ikke kan. Vil helst ikke være til bry for noen ..

Siden jeg verken kan sy, eller har symaskin, tok jeg den enkle varianten. Strøyk på et eller annet bånd som gjør at bretten holder seg der. Det ser ganske bra ut spør du meg. Men nå er jo jeg så sykt nøyaktig at det tok jo en hel evighet for å bli ferdig. Dessuten laget jeg en kappe av to lengder og resultatet ble kjempekoselig. Passa bedre med kappe på det vinduet enn to lengder i hver sin side. Nå skal jeg bare få bestilt nytt trekk til en gammel Ikea-pall her, og skifte sofatrekket, når det kommer. Så begynner denne stua å likne noe .. ;o)

Ja jeg strøyk altså ikke de kappene sammen! Der gikk grensa liksom. Så jeg kan vel sy litt da. Tråkle sammen ting. Mulig det bare er viljen det er noe i veien med. For en gang i fortiden så sydde jeg faktisk litt. Hadde symaskin og greier. Men den ble vel så lei og trøtt av å stå aleine på loftet at den ikke gadd mer, den tok bare kvelden. Motoren var brent eller noe, ikke spør meg hvordan det kan ha foregått, de siste ti årene hadde jeg ikke av lokket engang. Og sist jeg hadde fatt i den så var den helt ok. Ja utslitt var den iallefall ikke!

Til å begynne med her får jeg vel rydde plass til disse venninnene mine. Vet ikke helt hvordan vi skal gripe an resten. Jeg begynner på jobb 15.30, ho som kommer langveis fra kommer 13.45. Siden drømmemannen har bilen må jeg ta båten til byen. Såpass har jeg funnet ut. Men om vi da bytter fremkomstmiddel der inne, tja, det er vel det som er saken nå.

Egentlig har jeg tenkt å overlate disse venninne i hverandres varetekt. Til jeg er ferdig på jobb. De kan jo ta en tur på byen, og ta den festen de er kommet for. Eller finne seg hver sin mann, mens jeg tjener til livets opphold. Så kan jeg bare øse dem med meg når jeg er klar i kveld.

Akkurat nå fyller jeg badestampen. Etter en kveld på jobb er det slett ingen dårlig plass og avslutte dagen. Eller starte ei venninnehelg.

Vi skulle dessuten ha vært oppom huset for å se om det fortsatt ser greit ut der. Sommergjestene reiser videre i dag. Og jeg må jo sjekke før jeg betaler tilbake depositumet. Dessuten hadde jeg jo tenkt å ta med meg en del av blomstene ut her. Om de fortsatt lever da. For er det noe jeg ikke gidder bruke tiden på så er det å fly frem og tilbake mellom plassene for å vanne blomster! Da blir jo hele sommeren bare stress.

Men nå får jeg gjøre noe fornuftig. Før dagen bare plutselig er kommet så langt at jeg ikke rekker en dritt. Det har nemlig skjedd fra tid til annen. Fort gjort liksom.

God helg til dere! :o)

3 kommentarer
  1. Endelig på nett igjen 🙂 jeg ser du har savnet meg og jeg har savnet både deg og flere, rart å bli slik plutselig ensom
   Besøk nå man har arbeidshelg hørtes litt slitsomr ut, bedre å sy opp gardiner da hihi 🙂 håper du får ei fin helg, vi setter kursen mot Kristiansand som du vet, skal legge oss oppi elva fordi vi skal kjøpe båtbatterier i en butikk der.

  2. fruensvilje: Fullt hus og stormende jubel her ja. Mandag morra skal jeg hente barnebarnet og ha ho til tirsdag kveld. Gleder meg til det. For jeg ser ho ikke så ofte lengre som jeg gjorde da vi delte hus. Men etter det så regner jeg med det blir noen rolige dager og kanskje ei aleinehelg om en uke. :o)

  3. Riktig god helg til deg også:))Det er mye som skal skje hos dere,selv håper eg på en rolig helg etter å ha hatt huset fult i en uke.
   No er det jo ikke i min leilighet alle disse barna er da men innimellom for det er jo her fetteren er:))
   Du får nyte godværet,tåka vil ikke gi slipp hos oss så sånn er det her,men det regner da ikke,bortsett fra om natten og da søv eg:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg