Siesta i skyggen

Så måtte jeg ha en pause fra sola. Ja for all del, klager ikke, men det ble veldig varmt her .. Sønnen klipper plenen, kjæresten hans passer litt på barnebarnet mitt og drømmemannen holder på med et eller annet nede i båten. Denne helga ble visst bare knall! Masse sol, nesten vindstille og bare blå himmel. Bildene her er riktignok fra gårsdagen, men det ser jo akkurat likt ut i dag også. Det kunne jo faktisk ikke vært bedre ..

Eller, jo, det kunne forsåvidt det. Det kunne vært planta i kassene her, terrassene kunne vært vaska, alt kunne vært på stell liksom .. da kunne jeg ha slappa av og koooost meg skikkelig. Sånn som det er nå ser jeg igrunnen bare arbeid, arbeid og arbeid. Men sånn er det hvert år når vi kommer ut her, før vi får flytta ut liksom. For da faller alt på plass etterhvert og roen senker seg. For meg også. Jeg liker best å bo her, ikke bare pendle i helgene. Det er bare stress.

Båtfolket har begynt å tyte utover i skjærgården i dag. Selv om det fortsatt står mange båter på land enda. Vår har jo vært ute siden før påske. Vi er litt sånn. Først ut og sist opp. Men jeg tenker nok de som enda ikke har fått fingeren ut angrer seg litt nå ja. De kommer garantert til å stå på den kommende uken for å få båten ut til pinse.

Det er jo ikke sikkert vi er like heldige med været neste helg. Da er det mulig det er noen andres tur til å få en forsmak av sommeren, så vi får bare nyte det så lenge det varer her. Uansett har vi jo ikke noen påvirkning på dette været, verken den ene eller andre veien. Og det er jo litt dumt at en ikke har litt en skulle ha sagt i det minste. Når det gjelder noe som er så viktig, som har innvirkning både på humør og trivsel så burde vi absolutt hatt litt å si. Mener jeg.

Ha en fortsatt fin lørdag der ute. Måtte alle ha like fint vær som oss .. :o)

2 kommentarer
  1. Så skjønn vesla er:))og hvorfor sprenge seg på arbeid når været er så flott?det kan en gjøre i skyet vær.Kos dokke videre,det trengs siden dere skal på jobb igjen til uka

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg