En grå start på april

Dette ble en koselig, men grå dag. Har vært på besøk hos ei venninne. Helt til Birkeland til og med. Vi har skravla og spist og gått en times tur med bikkja. Kjempekoselig. Men været, det er heller litt dårlig. Her er det skikkelig tåkete og helt grått, der oppe på landet var det ikke tåke bare grått. Og jeg tåler visst ikke folk på denne tia av døgnet lengre, så jeg har drittvondt i hodet! Får vel venne meg til det litt etter litt ..

Planene for denne helga var faktisk å ut på hytta. For å brenne en del kvister og deler av trær vi hogde sist sommer. Men nå skal vi visst være barnevakt i morra kveld, så da ble ikke det noe. De løper riktignok ikke avgårde de kvistene, men det er jo veldig greit å brenne nå som alt rundt er så blaut. En stor sjanse for at vi fortsattt har hytte når vi er ferdige.

Kanskje like greit å vente med den brenninga til påske. Da har vi jo fått ut båten så det blir litt lettere å komme seg over til øya. Dessuten er sønnen hjemme igjen da, han er litt pyro og liker flammer og brenning og sånn. Da kan han jo bruke den besettelsen til noe fornuftig!

I dag er det min mors bursdag. Rart å tenke på. Om ho hadde levd enda så ville ho ha vært 79 år i dag. Men ho ble bare 58 .. Tror aldri en blir gammel nok til å miste mamma’n sin og mi forsvant iallefall alt for tidlig. Savnet blir selvsagt lettere med årene, men det går nok aldri helt bort.

Ha en fin fredagskveld! :o)

2 kommentarer
  1. Koselig med et slikt besøk da 🙂
   Min mor hadde bursdag for to dagen siden, men ho døde også da ho var 58 år, ho hadde fyllt 64 nå.

  2. Det er ikke det slag godt å gå rundt med hodepine,er det spenningshodepine hjelper det med masasje ellers får du ta paracet og ibux ett par dager for å snu tilværelsen.Grått men som jeg sier snøen forsvinner noe raskere da og hvem hvet kanskje det blir en fantastisk mai med sommer varme vi får håpe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg