God morgen!

Formen er omtrent som i går. Natta var enda verre. Jeg har hostet og hostet og vært våken nesten i hele natt! Ja selvfølgelig holdt jeg også drømmemannen våken så han kommer vel til å slite utover dagen i dag. Godt det er helg så han kan få tatt igjen det forsømte. Eller, så veldig i manko for søvn bør han ikke være, for i går sov han middag i tre timer!! Normalt pleier jeg å våkne han etter en times tid, men i går var jeg litt opptatt ..

Jeg hadde en full ansiktsbehandling. Åh, så deilig. Med voksing av alt det uønskede håret som har dukka opp på plasser en absolutt ikke vil ha hår om en ikke er mann. Voksing og farging av vipper og bryn. Og til slutt rens og ansiktsmaske! Det er en fin belønning når en har ligget der en stund og blitt torturert av sin egen datter og voksen. Det var rett og slett deilig. Mellom hostekulene da ..

Er for tiden veldig priviligert. Siden dattera er landa hjemme igjen for en stund har jeg “egen” hudpleiesalong i huset. Slett ikke dumt. Skulle hatt en garasje med loft eller noe, sånn at ho kunne åpna en salong her. Sånn på ordentlig. Ikke bare for venner og kjente som ikke helt vet hvor de skal gjøre av seg når salongen ho jobba i forsvant.

Senere i dag skal jeg passe barnebarn. Noen timer mens mora er på jobb. Gleder meg til mormors solstråle kommer. En kan jo ikke annet enn å bli i godt humør av det lille smilende vesenet med verdens blåeste øyne.

Ha en fin dag der ute! :o)

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg