Søndagstur på Hamresanden

Nok en fantastisk dag her i sør! Sol, blå himmel og nesten vindstille. Kan det bli bedre da? Eller jo, det kan jo igrunnen det, om det hadde vært sommer .. men til å være feil årstid er det iallefall knallfint her! Håper vi kan få se litt av det været til påske. Da kan det jo faktisk være ganske flott på hytta, selv om det er ved sjøen.

I dag har drømmemannen vært skikkelig effektiv. Selv om han enda har litt problemer med det beinet han slo. Da han trodde han var tilbake i ungdommen og hoppa ned fra verandaen vetu. Men han har iallefall vaska bilen, vært på tur med bikkja og meg, og nå er kjøttsuppa snart ferdig. Hva jeg har gjort? Joda, jeg har bare vært på tur jeg. Har så sykt vondt i halsen og hoster verre om jeg beveger meg for mye. Men jeg måtte bare ut i dette været!! Ingen har ved dødd av litt luft heller ..

Her er det jo egentlig sjø. Isen ligger tykk til langt utmed Varoddbroa og det satt en og annen isfisker her og der og søkte lykken. Ikke vet jeg om de fikk noe, for jeg hadde ikke til hensikt å gå ut og sjekke engang. Jeg har litt angst for å gå på islagte vann. Har alltid hatt det. Men drømmemannen forsikret meg om at der vi gikk var det jo ikke så dypt, om vi gik gjennom så kunne vi bare vasse inn igjen .. Se så flot og stille det så ut på bildet her, tenk om sjøen også hadde ligget så rolig og flat om sommeren. Men det er jo heller sjeldent ..

Zenta er alltid kjempeglad for å komme ut. Da er ho helt vill og hyler som om vi holder på å ta livet av ho, Heldigvis er ho helt stille i bilen. Men når vi kommer dit vi skal så løper ho omtrent bare rundt beina på oss. Ikke er ho spesielt interessert i andre hunder heller. Greit å snuse, og så er det nok.

Pinner derimot … Det er lykken på jord! Ho er nok ganske pinnegal, og ja, det er nok vår feil også .. Men alle sliter jo med noe.

Det var en liten smakebit fra det blide sørland. Nå er det snart middag, og etterpå skal vi sitte her og tenke på hele resten av landets befolkning som spiser fastelavensboller. For her er det ikke noe som likner på boller engang .. men, men, vi blir sikkert gode, mette og fornøyde etter å ha fortært middagen ..

Ha en fin søndagskveld! :o)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg