Mexico 2011 – Første livstegn fra det store utland

Ja så kom vi på nett da, fra Playa del Carmen i Mexico. Turen ned var laaaang, forferdelig lang og uutholdelig. Jeg var flink jente og drakk et par, tre liter vann på flyturen. Og dermed har jeg aldri reist meg så mye i et fly før, for alt dette her måtte jo ut igjen også!! Så jeg sto der og hadde litt personlig trim foran dodøra. De andre passasjerene trodde sikkert jeg var så tissetrengt at jeg holdt på å gjøre i buksa. Men jeg forsøkte jo bare få få igang sirkulasjonen i beina. Støttestrømper hjalp jo godt da. Var ikke hoven da jeg tok de av. Det var bare vondt. Kjempevondt igrunnen, og det er det på et vis enda.

Værgudene har ikke vært med oss så langt. Det har regnet! Virkelig pøst ned. Temmelig kjipt å bo på den stranda og ikke kunne se sola engang! Men vi har badet hver dag. Temperaturen i vannet er rundt 25 grader og i lufta 30-32. Så vi fryser ikke kan du si!!

Vi har brukt dagene på å se oss rundt i nærmiljøet. Det er en laaang gågate her hvor de selger alt. Ikke bare skvip som det ofte er på sånne turistplasser. Her er flotte merkebutikker innimellom de mer normale turistinfiserte butikkene. Prisene er lave i forhold til hjemme. Men om en beveger seg oppover der lokalbefolkningen bor så blir prisene halvert og vel så det. På både mat og annet en kan kjøpe! Da er det jo nesten gratis!!

I går spiste vi middag for 3000 peso! Det vil si i underkant av 1500 kroner for alle 8. Inkludert forrett, fire flasker vin, øl, og Mayakaffe til dessert. Kan ikke klage på det! Det var en flott fiskerestaurant, ikke hadde vel vi tenkt å ha fisk, men det begynte å regne så inni hampen at vi bare ramla inn på den første og beste plassen. Eieren ble veldig fornøyd med det.

Hotellet, Pelicano Inn, er ganske enkelt. Men beliggenheten er fantastisk. Rett på stranda som sagt, og bare noen meter fra gågata. Kunne ikke vært bedre. Men nå som været har vært såpass elendig har vi ikke hatt varmt vann. Bortsett fra i dag da. Men nå kan vi såvidt se sola så foreløpig lover det godt. Blåser en del, men tror ikke det kommer til å bli en hindring for verken soling eller bading. Alt går jo, om en bare vil! Vi forsøkte til og med og sole oss litt i går. Eller, lå jaffal i bikini på solsenga, innimellom regndråpene.

Klokka er bare 8.10 her. Vi ligger 7 timer etter dere hjemme. Så vi har ikke hatt frokost enda engang. Men det er like før nå. De andre i reisefølget har alt hatt en jogge-/gåtur langs stranda etterfulgt av et morgenbad. Eeeeh … vi gikk glipp av det der gitt! Kanskje i morra?

Etterpå tar vi en fellesbønn til værgudene her. Så får vi kanskje sol og fint vær resten av ferien … ;o)

6 kommentarer
  1. du har det herlig hører jeg :)) og kanskje like godt med litt overskyet og regn først til du har akklimatisert deg? Husker da vi var i Brasil, vi ropte halleluja hver gang det kom ei skur hihi 🙂

  2. Uansett sol eller ikke sol det er deilig med ferie og litt avbrekk fra hverdagen. Ønsker deg fortsatt en god ferie og nyt fridagene mens du kan.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg