Fuckings HTML-koder!

Nå har jeg sittet her og tulla vekk time på time. Og enda får jeg ikke til noe som helst! Jeg er sur, sinna, irritert og oppgitt .. pluss en smule forbanna!!

Den enkle lille tingen jeg skulle ha forandra er bredden på bloggen min. Hvor vanskelig kan det være liksom? Men jo, det var umulig. Ikke bredden, den fikk jeg til etter en times tid eller tre. Men å få bakgrunnsfargene til å følge bredden på hovedfeltet og sidefeltet – det er faen med helt umulig. Til og med etter tips fra andre her inne, og masse søking og lesing på HTML koder på nettet.

Så skulle jeg hatt mer mellomrom mellom teksten i sidefeltet og hovedfeltet. Det gikk heller ikke. Og jeg kan ikke fordra når det ikke blir som jeg vil ha det. Det skal være rett og fint og stilrent og jo mer jeg forsøkte jo mer rot ble det! Får vondt langt inni margen. Åhhhhh!! Hvor vanskelig kan det liksom være å få litt luft inn her da? Sånn at ikke kategori, siste innlegg og kommentarer klistrer seg inntil delestreken.

Jeg valgte en gang en “ferdigmal” er det det som er feilen? Sto så fint her at en bare kunne forandre og bygge om så mye en ønska etterpå. Men hvor pokker gjør en det? De fargefeltene som hang igjen her var jo akkurat fra den malen jeg hadde valgt. Og de ville absolutt ikke flytte seg uansett hva jeg gjorde!!!

Nå har jeg gitt opp! Iallefall for i dag. Er nok for gammel til dette her. Et eller annet i hjernen min som ikke vil ta inn informasjonen og videreformidle til fingrene som løper på tastaturet. Grrrrrr!

… men ellers har jeg det ikke så verst!

16 kommentarer

Siste innlegg