God jul alle sammen!

I går var vi 11 til bords. Julegrøt med mandel og påfølgende marsipangris til den heldige. Det ble ikke meg! Tror aldri jeg har fått den grisen jeg, men pleier jo ikke ha så vinnerflaks, så det er helt som normalt.

Min svigermor kom med julekaker. Åh, så gode de var!! Og jeg fikk beskjed om at det var mer der de kom fra … kan du tenke for ei skjønn svigernor jeg har? Jeg har egentlig mye å være glad for, selv om jula er litt “rar” for meg siden jeg har så få igjen av det som var min egen familie. Selv om jeg har mange rundt meg, så er det ikke helt det samme likevel. Det er alltid noen som mangler …

Nå er første ribba halvferdig. Tror vi har nok mat til en hel liten landsby i Afrika igrunnen. Begge ribbene er så store at de fyller hele ovnen. En eller annen må ha feilberegnet her. For det kan vel ikke være meninga at vi skal ete alt det der??

Potetene har jeg begynt på. En gedigen tabbe å velge mandelpoteter når en skal være 14 til bords. Kommer til å ta halve dagen å skrelle de der, God de skal koke så kort tid, så er det håp om alt blir klart til middagen skal serveres.

Vi er så heldige i år at vi skal ha alle våre fem barn, to svigersønner og to barnebarn her. Føler meg rik egentlig. Når jeg ser på de flotte ungene!

Må vel få gjort noe fornuftig nå. Så dere får kose dere de siste timene før kaoset begynner …

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg