Morgenstemning i sentrum

Gikk til byen lenge før jeg skulle ha time hos understellslegen i dag. Med kameraet i hånda for å forevige hvordan det så ut der i 9-tia om morra’n. Rett i det øyeblikket butikkene åpnet. Og slik har vi det altså i Kristiansand sentrum nå rett før julaften: 

Veldig mye snø har vi ikke. Men kaldt er det. Mye kaldere enn vi pleier å ha det. Iallefall over så lang tid.Vi er ikke helt vant til dette her på sørlandet. For min del kan det godt komme mer snø, selv om jeg ikke er i den kategorien som bruker den til noe. Annet enn å trimme drømmemannen da. For den kommer jo ikke ferdig skuffet her heller. Men det er jo fint å se på, både snøen og mannen som jobber.

Juletreet er pynta og ribba er i hus. Nå er det bare litt småinnkjøp som står igjen, og det hadde jeg tenke å få unna i morra tidlig. Mens drømmemannen, og forhåpentligvis mange andre, er på jobb. Slik at det ikke er så mange i butikken. Det er iallefall det jeg håper på, for jeg hater kø. Både å gå i kø rundt reolene og å stå i kø for å få betalt. Jeg sto mildest talt ikke først i køen da tålmodigheten ble delt ut!

Jula er litt avstumpa i år. Bare som ei alminnelig helg, så jeg fatter ikke helt hvorfor alle hamstrer mat som om de venter krig eller noe sånn. Litt snålt det der. Det er jo måte på hva en kan få ned også. Dessverre.

Jeg er vel ikke den rette til å klage på for lite fridager. Jeg som ikke har vært på jobb på en hel evighet. Aldri har jeg vært så lenge borte i hele mitt liv, bortsett fra da jeg fikk barn og hadde fødselspermisjon.

I dag var jeg innom arbeidsplassen min. Med en sykmelding jeg skulle ha levert for tre uker siden. Går ikke så kjapt i svingene her ser du. Hadde ikke sjefen sendt meg en sms og lurt på om jeg ikke kom for å hente julegaven snart, så hadde jeg nok ikke kommet avgårde i dag heller. Det er flaut å være der. Kjempeflaut egentlig. Men likevel var det ikke fullt så ille som sist. Generelt er jeg nok litt bedre både på den ene og den andre måten nå enn for noen uker siden, så det går rett vei. Endelig!

Ha en fin kveld der ute – på bittelille julaften.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg