Gift med en bestefar

I natt fikk vi mms av en helt nyfødt liten krabat. Hele 4090 g og 51 cm. Jeg er blitt reservebestemor! Føles litt rart, hadde ikke trodd at det ble så veldig dette her, jeg er jo tross alt litt på sidelinja! Og jeg har jo et barnebarn alt. Et ekte barnebarn. 

I natt skjedde det altså! Typisk, akkurat denne helga som vi ikke er hjemme, så vi må smøre oss med tålmodighet og vente noen dager før vi får sett vidunderet. Må bare innrømme at det var kjempespennende å få meldingene utover kvelden, følge med litt. Men det skjedde ikke noe før vi la oss. Enda vi holdt ut temmelig lenge.

Jeg hadde jo selvsagt ikke sovna og fikk sett meldinga med en gang. Drømmemannen derimot, han var jo langt inni drømmeland! Han skjønte ikke en dritt da jeg våkna han, sa han måtte lese meldinga, og gratulerte med barnebarnet. Jeg så jo ikke bokstavene engang. Bare bilde. Mannen hadde i det fjerne hørt pipet da meldinga kom, men trodde det var vekkeklokka og at han skulle på jobb. Han skulle bare ligge litt til …

Drømmemannen har vært en skikkelig bestefar for mitt barnebarn. Og jeg håper jeg også kan være det for denne her lille krabaten. Selv om jeg nok ikke er den som står først i køen. Pjokken er jo så heldig at han tilsammen har 8 besteforeldre! Selv om fire av oss kun er sånne som har sneket oss inn i slekta bakveien på en måten.

Gleder meg til å se han! Holde og lukte. Kan du tenke deg noe så deilig som en liten nyfødt baby?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg