Karmøy neste

Vertinnen min ligger i badekaret. Ho skal ut i kveld og måtte begynne å gjøre seg klar. Jeg sitter her da, og venter og venter på drømmemannen. Åh, det skal bli så godt å se han igjen! Føles som om det er en evighet siden sist! Igrunnen føler jeg det som om jeg har vært vekk hele helga allerede. Men den er jo så vidt begynt! Merkelige greier.

Kalorisjokk de lux. Jeg skulle bare ha litt cola fra kjøleskapet. Og der lå det marsipanbrødet. Hallo!! Det nesten ba om å bli spist. Vi kjøpte de i går da, men jeg hadde helt glemt det. Begynner å lure på om det bare var en hallusinasjon egentlig, for det forsvant så skrekkelig fort. Men … det ligger noe avslørende papir igjen her … tror jeg må få trøkka det litt ned i søpla. Sånn halvveis ned i posen i det minste sånn at ingen ser det. Kan jo være Randi også har glemt at vi kjøpte de. Eller kanskje ho tror at vi spiste de opp i går. Satser på det!

Vi har vært en tur i Sandnes i dag. Randi har kjøpt for en hel liten formue. Jeg har fått meg ny kåpe. Jada, jeg og kåpe. Liker ikke kåper, har ikke fasong til sånt. Er noe galt med proposjonene mine. Tror jeg hadde kledd en mannefrakk heller. Brede skuldre og smalere bak. Men hver gang vi skal noe, og jeg er litt pynta med kjole og sånn, så har jeg ikke noe å ha utenpå. Bortsett fra ei rød, halvlang jakke. Og den passer jo ikke til alt. Så da måtte det jo bli ei kåpe. Vid og lang og stor som en lavvo. Ja, det er bare å si ifra om vi skal ta en skogstur!

Fikk masse for pengene. Bare tenke på alt det stoffet! Dessuten var den satt ned til halv pris også, så igrunnen har jeg gjort et kupp. Når en tenker på kvadratmeterprisen i det minste.

Jeg er klar for å begynne på resten av helga nå. Om bare drømmemannen kommer snart. Håper han har kjørt pent og pyntelig, selv om jeg ikke har vært passasjer. For akkurat noen bøter nå, det passer heller dårlig. Har litt sommerfugler i magen nesten. Som om jeg skal på date omtrent. Åsså er det bare mannen jeg venter på, min mann til og med! Det er deilig å ha det sånn, nyter hver dag sammen med han, og håper vi klarer å bevare dette fine vi har hele resten av livet.

🙂

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg