Midt på natta

Jippi! Våkenatt. Ikke helt frivillig, ikke sånn som ungene når det var så kult å være oppe hele døgnet i en periode. Neida, men et eller annet i meg vil bare ikke sove. Kan du tenke deg noe så teit igrunnen? For resten av meg vil. Men det hjelper visst ikke noe.

Har hatt en fin dag faktisk. Den startet med et kjempekoselig besøk hoe ei venninne som er flytta opp i nærheten. I blokkleilighet. Har hatt litt sånn anstrengt forhold til det der å bo i blokk jeg. Ikke ha hage, eller eget gress å trø ut på om morra’n en sommerdag. Men ble igrunnen positivt overrasket. Det var skikkelig koselig i den leiligheten. Forholdsvis stort og luftig. Stor glassveranda. Utsikt til grøntområdet der vi lufter hunden når det bare er en liten tur. Eller når det er så kaldt at vi ikke orker å gå så langt. Men jeg er ikke helt der enda, at jeg drømmer om å bytte ut huset.

25-års jubileum. Drømmemannen har vært 25 år i bedriften han jobber i, så vi skulle på jubileumsfest. Da jeg tok frem kjolen jeg skulle gå med passa den selvsagt ikke. Krympa i skapet. Kan du tenke deg noe så forferdelig irriterende? Spesielt når en ikke oppdager det før samme dag. Hadde ikke tenke å gå på shopping, men nå måtte jeg jo bare. Fornøyd med det jeg kom hjem med. Kjole og selvsagt nye sko også. Pluss et smykke. Ikke billig, men hjalp godt på selvfølelsen, så kvelden ble igrunnen veldig ok. Selv om det var 40 jubilanter som skulle ha hver sin belønning fra bedriften for henholdsvis 25, 30 og 40 års lang og tro tjeneste. Tenk å være 40 år i samme bedrift da! Vet ikke hva de fikk, det var noe som fikk plass i en konvolutt. Gavekort eller noe sikkert. Mye bedre enn de andre.

Mannen fikk et sølvfat. Nøttefat? Godteskål? Herregud noe så ubrukelig! De som hadde vært der 30 år fikk gullklokke. Ikke stort bedre det heller. Reisegavekort hadde vært midt i blinken … hvorfor kan de ikke heller gi noe som sprer litt glede istedenfor et eller annet som bare skal stå og støve ned eller oppta plass i skapet?

Kom hjem i 2-tia. Kjempetrøtt og veldig klar for senga. Helt til jeg fikk lagt meg vel og merke. Og det var det. Våken som aldri før. Jeg turde jo ikke ta noen innsovingpille siden jeg hadde hatt vin både i hvit, rød og dessertform. Pluss tre baileys. Skulle tro det hadde gjort susen. Men den gang ei. Så her sitter jeg da. Kjempeirritert for at jeg ikke heller ligger inntil drømmemannen under dyna og sover som andre folk!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg