Tidlig en torsdags morgen

Noen ganger blir den natta veldig kort. Lurer på når det skal gå over og bli litt mer normalt igjen. Kjipt dette her. For det er så mye annet som går litt på halv åtte når ikke nattesøvnen funker helt hundre. Halv 6 sto jeg opp, etter å ha ligget der og prøvd å sove i minst et par timer. Sånn i siste omgang. Lurer på hvorfor disse innsovingspillene mine ikke funker på meg. Bare av og til … veldig merkelig!

Jeg har fått lønn i dag. Snart skal jeg kose meg og betale regninger. Det er jo alltid like gøy! Det blir vel som det har vært i det siste; lønna er bare innom kontoen og snur på en måte. Vips! Så var det tomt igjen! Her er også en grunn til at en skulle holdt sammen med den en etablerte seg med i utgangspunktet. Da hadde vi jo vært gjeldfrie nå! Selvfølgelig hadde det hjulpet om vi ikke hadde kjøpt båten i fjor og bilen i år … men bil må en jo ha iallefall. Og en sommer uten båt er jo litt kjipt det og … Kan kanskje ikke klage, vi er jo skyld i det selv! Men så lever en jo bare en gang også, og en må jo merke at en lever. Ha det litt gøy! En får jo aldri den sjansen en gang til … selv om gøy ikke er det jeg forbinder med livet akkurat nå da.

Ingen røyk uten ild heter det. Men sånn så det ut for et øyeblikk siden ved peisen min. Og veden, den brant ikke i det hele tatt! Ikke engang etter 5 tennbriketter! Er det mulig? Slang på litt white spirit og det gjorde susen! Røyken er vekk, forhåpentligvis har den funnet veien ut gjennom pipa, og det brenner så fint som bare det der inne bak glassdøra.

Strengt tatt burde jeg vært på et fellesmøte på jobb i dag. Men jeg dropper det. Det kommer jo full info på mail i etterkant. Og jeg kan vel gjøre svært lite fra eller til for å påvirke noe. Pleier ikke si så mye på sånne møter. Får litt jernteppe på en måte. Selv om jeg sikkert, opptil flere ganger, har hatt noen ideer som kanskje kunne vært delt med andre. Det blir akkurat som på skolen liksom, jeg vet jeg har rett svar men det kommer ikke ut av munnen min. Sitter fast, langt nedi halsen en plass. Og der blir det!

Ellers så er det faglig treff med nogo attåt for desken i dag. Det er nede på bryggerikjelleren. Har tenkt meg dit. Sånn jeg ser på det nå iallefall. Kan få med meg det faglige i det minste, og bare stikke igjen etterpå om det blir for ille. Det er jo bare rett nedi bakken her omtrent, så veien hjem er kort og grei.

Ha en fin dag! 🙂 Min start på dagen er iallefall bedre enn gårsdagen, og da bør en jo være fornøyd!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg