0202-2020

Dette var dagen altså! Sol og helt blå himmel, nesten uten ei eneste sky. Fantastisk! Og akkurat hva jeg, og sikkert de fleste andre kristiansandere, trengte nå. Selv om de færreste muligens ikke var så nær ved å klikke som denne dama.

Dagen i dag er historisk. Visste du det? Datoen danner et palindromisk tall, som er likt uansett hvilken vei det leses. Sist gang vi hadde en sånn dato var for 909 år siden, den 11.11.1111…. I tillegg er det den 33. dagen i året, og det er 333 dager igjen (skuddår).

Vi har hatt fire solfylte timer i skogen. Fra den ene toppen til den andre. Tungt, men utrolig deilig! Halve turen gikk vi nesten helt aleine, for de aller fleste tar jo selvsagt grusveien, der det er lettgått og greit, strake veien til vaffelbua.

Vi skulle til Den omvendte båt. Og der oppe på toppen var det faktisk mye folk. Reine køgåinga til tider. Men det er kanskje ikke så rart når værgudene endelig viste seg fra sin aller beste side. Fra toppen, som rager 227 moh, kan vi nesten se helt til Danmark, eller iallefall ut til hytta og enda litt lengre. Og denne ganga var det skikkelig god sikt.

Forrige gang vi tok turen hit var det litt snø. Glatt og forferdelig. Og siden kjæringa absolutt skulle ha med seg solnedgangen ble det av naturlige grunner plutselig veldig mørkt da vi skulle ned igjen. Det var litt dumt, spesielt når vi ikke hadde med oss lykt. Men det ble en del fine bilder av det, og de kan du se HER om du gidder.

Nyyyyter utsikten og sola. Bedre enn dette går det nesten ikke an å ha det sånn en helt vanlig søndag, når en uansett ikke er andre plasser enn i hjembyen.

Så var vi tilbake til utgangspunktet igjen. Bare veien ned til Bedehuset gjenstår, før vi kan sette oss i bilen og kjøre de 12-15 minuttene det tar å komme seg hjem. Slitne alle tre. Men veldig fornøyde med dagen.

Kart over turen, omtrent slik vi gikk, finner du HER.

4 kommentarer
   1. Hei. 😊 Jepp, dette er Jonas, han er 4 år. Vår første leonberger. Jeg har hatt tre schæfere tidligere. Litt annerledes dette. En skikkelig sta, men veldig kjærlig plugg på 84 kilo.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg