Aaaaatsjoooo!

Her snufses, hostes og nyses det til den store gullmedalje. Men under over alle under .. det er et merkelig lys ute, sol tror jeg det kalles. Noen få stråler som av og til klarer å karre seg gjennom skylaget. For tenk dere, det regner ikke akkurat for øyeblikket!! Og det regnet ikke de 8-10 gangene jeg var våken i natt heller. Og i følge værmeldinga på yr skal det faktisk bli sol i morra og fredag, før det tetter seg til for helga og vannmassene igjen begynner å renne fra oven.

For all del ikke gi oss noe sol når vi har fri!!! Egentlig må vi være veldig sterke vi som bor her i dette kalde, blaute, mørke landet. Siden vi ikke har krepert i løpet av regntiden som har skylt over landet vårt det siste halve året. Før kunne vi iallefall glede oss til vår og sommer når det sto på som verst om vinteren, men de siste årene her i sør har iallefall ikke gjort drømmen om sommeren til noe å ser frem til. Nå blir vi overlykkelige om været er bra et par dager i løpet av tre ukers ferie. Vi håper på et par fine, varme kvelder så det går an å sitte ute til langt uti de små nattetimer, et lite solglimt, oppholds et par dager så en får klippa plenen ..

Etter i år tror jeg vi må legge om ferieplanlegginga litt. Drite i hytta, selv om kalendere viser sommer, og heller dra dit sola skinner. Tenk så deilig å våkne hver dag og vite at det blir sol. Jeg er litt avhengig av den sola jeg, må bare innrømme det. Blir litt deppa og nedfor og lei når det bare regner og regner i ukevis. Uansett når på året det er.

Jeg skal til legen i dag. Synes sjøl det er ganske teit å fyke til legen med en helt alminnelig forkjølelse, men .. Det aller verste akkurat nå er vel ikke at jeg er forkjøla egentlig. Det er mye verre at jeg er vekk fra jobb, igjen. Alt etter noen få uker i 100%. Men det er jo ikke det som er feilen, at jeg ikke orka det der, selv om noen sikkert kommer til å tro det. Åh, dette er rett og slett dritflaut!

6 kommentarer
    1. God bedring,ikke noe og være flau over at man blir syk,ingen som ber om det.Enig med fruensvilje,vært mye verre og gått på jobb og smittet de andre.

    2. Jeg tror nok att arbeidskolegane dine ville blitt sure på deg om du trossa syken og møtte opp på jobben,det ville bare medføre att mange flere ble syke og da hadde sikkert skjefen også blitt sure.
      Så nei dette er ikke noe å være flau over,selv har jeg store problemer med å sitte oppreist,men det er like ille å ligge nede,ser fram til att denne uken er over

    3. God bedring……du kommer deg nok snart….og nyt det du kan av solen, selv om du må være inne og pleie deg selv….klemz Dev :-)))

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg