Søndagen kom og gikk i rekordfart

Vi har hatt ei helg med mye drittvær. Men det var heldigvis litt oppholds innimellom. Nesten oppholds jaffal. Så vi kom oss ut på det beste tidspunktet på søndag tydeligvis. Formiddagstur i området der jeg bader, inkludert et bad før vi ilte videre for å rekke bursdagen til drømmemannens eldste barnebarn, eneste gutten i gjengen. Han blir 9 år.

Det ble folksomt ved badetrappa i går. Akkurat i det jeg hadde kommet meg uti vannet kom en helg gjeng med andre badelystne. De pleide å møtes her hver søndag klokka 12. Vet ikke helt om det er noe for meg. Liker meg helst aleine, eller sammen med venninna. Hadde vi kommet ned etter de andre så hadde jeg nok ikke fått noe søndagsbad. Litt flaut faktisk. Derfor ingen bilder som bevis. For han der psykiske støtten jeg har med meg er ikke helt der at han naturlig tar opp mobilen for å forevige kjærringa. Neida, slikt må jeg spørre om. Og det gjør en jo ikke når det er 15 andre til stede …

Ser flott ut på bildet. Men det var ganske surt og masse vind. 6 grader i lufta og 6 grader i vannet. Det var iallefall det vi målte det til med denne digitale dingsen. Men får bare se hvordan det går fremover. Dagen før viste den 5,5. Jeg vet ikke helt, men føler at den er feil. At den viser for mye. Hvis den fortsatt står på 5-6 grader når isen ligger på overflaten så er det jaffal noe galt.

Etter bursdagen var det rett på turnshow. Juleoppvisning der eldste barnebarnet mitt er med. Jeg hadde egentlig sett for meg et par timer med kjedsomhet, med steinsmak i baken og litt sånn småhutrende. Men utrolig nok var det skikkelig gøy. Imponerende hva de kunne, mange av dem. Og at de i det hele tatt tør.

Vi møtte mannsterke opp. Alle mine barn med følge og unger, x’en min, drømmemannen og meg. Klumpa oss sammen på samme plass. Føler meg veldig stolt av denne familien min som er så sammensveiset og stiller opp for hverandre.

Fin, men hektisk dag altså.

Har du sju sorter i boks eller? Jeg begynte så smått å tenke på om jeg skulle kjøpe en pose fra et bakeri faktisk. Eller om jeg bare skal droppe de tørre kakene helt. De der som ingen andre enn jeg spiser omtrent. Men så spiser jeg jo til gangs da! Jeg elsker julekaker! Tror ikke det fins grenser for mye jeg kan trøkke ned av det altså. Dermed er det sikkert lurt å bare ha litt å sette frem på julaften og litt til dagen etter. Hvis ikke så kommer jeg til å ete til smulene tyter ut av ørene langt inn i 2020.

Hohoho … kos deg med mandagen!

10 kommentarer
    1. Så fin og innholdsrik søndag! Ikke minst den badinga du bedriver 😉 brrr…blir frossen bare av å tenke på det jeg 😀 Har bakt et slag, sandnøtter, og lagd risboller. Åja, så må jeg ikke glemme kakemenn som Sophie og jeg bakte. 😉 Hadde egentlig tenkt å bake havreflarn i dag, men ble så mye annet så jeg orker ikke likevel. 🙂 I morra kanskje…
      Ellers har jeg ikke akkurat så mye bakelyst, og som deg, så blir det stort sett jeg som spiser de. Dessuten har jeg 8 slag nå, for jeg kjøper kakeboksen til Åmli med 5 slag. 😉 Da er jeg (kakene egentlig i boks) 😀 God tirsdag!

      1. Tenker hver dag på at jeg skal bake noe, men blir lite kaker av den tenkinga! 😀 Ble visst bare med pepperkakene sammen med ungene, angrer på at jeg sendte alt med dem hjem. I dag skal jeg forsøke å få kjøpe noen julegaver. På tide sikkert.

    2. Jeg er så imponert over deg og Anne som fortsatt bader nå i desember 🥰 Selv orker jeg knapt å senke meg ned på sommeren, for en pyse jeg er 🥺 Niks, ikke noe 7 slag i denne gården nei… Bakte brune pinner og lakriskaker sammen med Bestisen på lørdag. Hvis lysten tar meg, kan det hende det blir krumkaker 😊

      1. Takk for det. Godt jeg kan imponere på noen felt fortsatt! Men jeg synes ikke det er så kaldt egentlig. Vi har det jo så mildt her så da er det ikke så verst å komme opp igjen heller. Må vel være omtrent som når det er 26 grader i vannet og 26 grader på land i sydligere strøk. Da merker du jo ikke at du går uti!

    3. Litt av en søndag for dere – bursdager er kos, og moro med turnoppvisning da! Enig – du skal være stolt av storfamilien! Her er det foreløpig null sorter kaker….. hmmm… 🙂

      1. Ja, heldigvis er de færreste dagene slik! Sykt godt at du ikke hadde kakeboksene fulle, så trenger jeg ikke føle meg så aleine.

      1. Føler jo egentlig at det bare er meg som ikke baker og styrer sånn. Men det er kanskje fordi alle de som virkelig gjør det er så flinke til å fortelle om det. Både i bilder og tekst.

    4. Ja du har jammen rukket mye på en søndag😊 Det er godt gjort.
      Jeg har ikke bakt julekaker på noen år jeg. Men tenkte jeg skulle få til et par slag i år😊

      1. Veldig glad for at ikke hver dag er så fullstappa som denne søndagen. Men det gikk så i ett at jeg ikke klarte å tenke mellom hver økt, og det var sikkert like greit. 🙂 Tenker rett som det er at jeg jaffal skal bare en eller to sorter, men de blir med tanken. Eller, har jo bakt pepperkaker i bøtter og lass med de fem eldste barnebarna. Men de fikk de med seg hjem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg