Påskeharen har allerede vært her

Ja, dette burde vel igrunnen ikke vært en nyhet akkurat .. Men for meg som ikke har vært sykmeldt så
mye før, så har jeg jo ikke satt meg spesielt inn i lover og reglverk. Fikk høre via andre at en normalt bare får feriepenger av 28 sykedager i året. Det overskytende er noe en bare “mister” som inntekt. Skrekk og gru!! Om det hadde stemt nå så hadde jeg omtrent ikke fått noen utbetalinger i juni, når alle andre får feriepengene sine, og hva skulle jeg da betalt lån og regninger med? Da vi var i Mexico fikk jeg jo utbetalt halvparten av årets feriepenger, så uansett så kommer den måneden til å bli litt slunken, kanskje jeg til og med ville havnet ut i minus nå?

Men så er jeg jo så utrolig heldig med den arbeidsgiveren min da. Jeg har til nå ikke hatt noen kontakt med nav, utenom disse møteinnkallingene som nav bare roter med. Fortsatt får jeg normal lønn fra jobb, så er det de som mottar sykepengene fra nav igjen. Det er de som sliter med alt rotet de fleste andre sykmeldte har vært borti. Og der kommer den inn, denne utrolige gode nyheten. Jeg får utbetalt feriepenger som normalt fra jobb, men de får kun tilbake for 28 dager pr. kalenderår fra nav. Og det er altså min arbeidsgiver som taper på dette, ikke meg!!

Er det rart jeg nesten griner av glede her jeg sitter?

2 kommentarer
  1. God morgen.Att en går i + er alltid en hyggelig melding å få.Ikke hvet jeg om jeg får feriepenger i år blir spennende å se,men jeg får nok min faste trygd og da hvet jeg hva som kommer inn.Ønsker deg en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg