Kjapp og fargerik laksegryte

D E T T E   T R E N G E R   D U   T I L   F I R E   P O R S J O N E R :

600 g laksefilet
1 gul løk
1 rød paprika
1 gul paprika
Hvitløk
1 fiskebuljong
2 dl vann
1 boks hakkede tomater
1 beger creme fraiche
Frisk basilikum

 

F R E M G A N G S M Å T E :

Fres løk, hvitløk og paprika i smør.
Ha i buljong, vann, hakka tomater og creme fraiche.
La dette koke 10 minutter.
Ha i fisken i passe porsojonsstykker og la dette trekke i 10 minutter.
Strø over med finhakket basilikum.

Server med ris eller poteter etter ønske.
Velbekommen!

7 kommentarer
    1. Mariann Sæther Tokle: Laks er veldig godt, enten som trygg norsk middag med poteter og hollandaise, eller som her i en gryterett. Denne bør du prøve en gang! :o)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg