Hva med en kake til ettermiddagskosen?

INGER HILDES DEILIGE JORDBÆRKAKE

KAKEBUNN:
500 gr.kransekakemasse,
3egg, piskes sammen til en luftig deig.
Stek på 170 grader i 25-30 min.
Avkjøles.

JORDBÆRMOUSSE:
600 gr jordbær,
300gr melis,
6dl kremfløte,
1pk gelantinpulver.

FREMGANGSMÅTE:
Kjør jorbær og melis i foodprosessor.
Pisk kremen stiv.
Bland dette med gelantinpulver oppløst i vann.
Helles over kakebunnen og må stå kaldt noen timer til det stivner.

Pynt etter ønske.

Den ser flott ut, og er faktisk utrolig enkel å lage.
Lykke til!

Hva kaka egentlig heter, ja, det vet ikke jeg.
Men når jeg får oppskrifter fra noen venninner så kaller jeg de alltid opp etter opphavet.

Mye lettere å finne tilbake til rett kake på den måten.

8 kommentarer

Siste innlegg