hits

Søndagstur, gjørmebad og nissen på haugen

Søndag, fint vær og tur i skogen rundt Kroodden og Møvik fort.
Vi hadde ikke penger med, dermed ble det ikke noen tur opp til selve fortet.
Det kosta 65 kroner pr. person. Neste gang kanskje .. :o)

Derimot klarte vi å gå oss litt vill inni skogen her, så turen ble på over to timer.
Kom ut en helt annen plass enn der bilen sto.

Gøy med vann og aller helst ispedd litt gjørme!
Zenta koste seg og jeg er veldig glad for å ha hundegård hjemme ..

Ved siden av veien, midt inni skogen, satte denne nissen midt i en søppelhaug.
Kan ikke helt skjønne at noen bare kan lempe fra seg dritten sånn,
når det til og med gratis å levere det på søpla! 

Nå har jeg akkurat kjørt eldstedattera avgårde til en vaskejobb.
Ho var den eneste som ikke spiste her tidligere i uka,
så i dag var det hennes tur.

Nyt resten av kvelden - i morra er det hverdag og jobb igjen.
:o)

10 kommentarer

passion4lifeandtravel

11.03.2012 kl.20:08

Fantastiske bilder :-)...måtte se på dem to ganger... og for en nydelig hund du har.

Egentlig kom jeg mest innom for å si jeg likte så utrolig kommentaren du la igjen hos lulltove i går angående reising...at du kunne ha hatt mange nye stuer...vil bare si at at det du skrev...kunne jeg også ha skrevet.

Jeg har alltid vært glad i å reise og reist mye, men å få en sønn som var dødssyk...ja...da lærte jeg virkelig at gull og gods ikke betyr en dritt(unnskyld uttrykket)...ingen av oss vet hva som hender i morgen...men...vi kan i hvertfall leve fullt ut i dag.

Har forresten lest om de fleste av reisene dine på bloggen din, og hadde mange kosestunder med alle de fine bildene dine :-)

Ha en deilig søndagskveld.

Grete

11.03.2012 kl.20:17

Hehehe herlige Zenta :)) glad ho ikke ble med inn i min bil !!

Ellers må jeg si du er god til å ta bilder Marit, blir det for ille i avisen så kan en karriere som fotograf kanskje friste fruen :))

lulltove

11.03.2012 kl.20:54

Herlige bilder Marit, og en skjønn hund du har. Jeg hadde med meg 2 ulldotter hjem fra tur i dag, og nå er parketten fint slipt, nesten som med sandpapir :) Ha en god natt!

vestlandsfrue

11.03.2012 kl.21:15

Flotte bilder!

fruensvilje.blogg .no

11.03.2012 kl.21:29

kjempekoslige bilder,og utsprette grønne ører så deilig:))trist å se søppel i naturen,men det vil nok desverre fortsette å finnes overalt

Moy sin..

11.03.2012 kl.21:39

Så ut som en deilig vårdag!! Flotte bilder:)

synnovesyr

11.03.2012 kl.21:55

Nydelige bilder,og for en flott hund du har:) den nissen så unektlig temmlig malplassert ut der i naturen,idiotisk at folk ikke kan levere søppla si der den hører hjemme.

SigridfraEnget

11.03.2012 kl.22:45

Zenta ser jo ut til å ha kost seg masse på tur. Jeg skjønner godt at du er glad for å ha hundegård,- jeg lurer litt på hvordan det så ut i bilen...? ;-)

Vera Lynn

11.03.2012 kl.22:45

For en hærlig møkkete hund :o)) Vi har jammen flott natur her i landet, men det er synd at folk ikke respekterer det å forsøpler den sånn!!

Marit

11.03.2012 kl.23:44

sigridfraenget: Vi har da stasjonsvogn, for bikkjas skyld. God plass bak og oppi dumpa er det ei gummimatte som dekker hele "golvet" og litt oppover kantene. Helt perfekt når en har en langhåret schæfer som elsker søle! ;o) Bare ta ut og skylle når det blir for ille.

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

54, Kristiansand

Fotogal, halvgammel kjærring fra Sørlandet. Foretrekker sommer og sol. Trives absolutt best ved sjøen. Elsker å reise. Gift for andre gang, så dermed har vi "mine og dine" barn og barnebarn, noe som innimellom kan være en liten utfordring. Men stort sett går det greit. Heldigvis. Sammen har vi leonbergeren Jonas som vi hentet rett før jul 2015. Bloggen ble til da livet på en måte stoppa opp. Den ble min klagemur for at jeg ikke skulle gå rundt hjemme og sutre og pipe for alt og ingenting. Etter å ha blitt fortalt av den ene legen etter en andre at jeg hadde verdens verste overgangsalder, så viste det seg etter ti år at det ikke bare var den som satte en stopper for mitt normale liv. Men fibromyalgi. Og med den diagnosen på papiret mista plutselig alle legene interessen ... så da sitter jeg her da.

Kategorier

Arkiv