hits

Vilnius, Litauen

Jeg har vært i Litauen to ganger, og kommer gjerne tilbake.
Men grunnen til at vi i utgangspunktet reiste dit er denne her unge damen:

Min eldste datter bodde og jobba i Vilnius i halvannet år.
Kom hjem med drømmemannen og påbegynt barnebarn i bagasjen ..4 kommentarer

Georgine

25.01.2011 kl.18:43

Har aldri vært her. En by som står på listen over hvilke byer jeg må besøke.

Marit

25.01.2011 kl.19:38

Georgine: Ja det bør du absolutt. Vi burde nok vært tilbake vi også, for da vi var der var det for å være sammen med dattera mi, og der er mye mer jeg har lyst å se her i dette landet. Ikke bare storbyen. Besteforeldrene til barnebarnet mitt bor på landsbygda her, vi er jo forsåvidt invitert til dem, men det har bare aldri passa sånn .. en gang kanskje ..

venkesstrikk

25.01.2011 kl.21:22

Ser vakkert ut der :)

Mojita

26.01.2011 kl.07:42

Dit vil jeg også en gang. Masse flotte bilder du har tatt så fikk virkelig reiselyst. Bør vel vente til det blir vår eller sommer for å få best utbytte kanskje.

Skriv en ny kommentar

Marit

Marit

54, Kristiansand

Fotogal, halvgammel kjærring fra Sørlandet. Foretrekker sommer og sol. Trives absolutt best ved sjøen. Elsker å reise. Gift for andre gang, så dermed har vi "mine og dine" barn og barnebarn, noe som innimellom kan være en liten utfordring. Men stort sett går det greit. Heldigvis. Sammen har vi leonbergeren Jonas som vi hentet rett før jul 2015. Bloggen ble til da livet på en måte stoppa opp. Den ble min klagemur for at jeg ikke skulle gå rundt hjemme og sutre og pipe for alt og ingenting. Etter å ha blitt fortalt av den ene legen etter en andre at jeg hadde verdens verste overgangsalder, så viste det seg etter ti år at det ikke bare var den som satte en stopper for mitt normale liv. Men fibromyalgi. Og med den diagnosen på papiret mista plutselig alle legene interessen ... så da sitter jeg her da.

Kategorier

Arkiv